Content_Ydelser@4x

Content

Content

Vi hjælper dig med at formidle levende historier gennem skarpe tekster

- Få tekst og koncept, der siger det kort

En god tekst tager afsæt i en god historie - eller det, vi kalder godt content. Du ligger allerede inde med masser af godt content. Du ser det bare ikke selv, og får det derfor ikke brugt. Vi spotter både jeres gemte historier og de nye historier, der bare ligger og venter på at blive fortalt og omsat til skarpe tekster.

En effektiv Content Marketing strategi spiller på flere strenge, så du let og systematisk kan genbruge eksisterende indhold på andre kanaler. Uanset om du har brug for en brochuretekst, en pressemeddelelse, en webtekst, et nyhedsbrev, salgsbreve eller en annoncetekst, vinkler og versionerer vi jeres historier, så de kan genbruges – uden at gentages. Content Marketing handler om at skabe relevant indhold for dine produkter, og dermed tiltrække de rigtige besøgende, der på sigt skal foretage en ønsket handling. Det handler om at levere værdifuld information til din målgruppe, købsmodne dem, og ruste dem til et køb.

Med værdifulde informationer, skaber du større loyalitet hos dine besøgende, som i sidste ende gerne skulle give flere konverteringer.

I forhold til traditionel markedsføring, skal der i indholdet ikke være fokus på salg og opfordring til at købe, men fokuseres på at skabe værdi for den besøgende.

Du skal skabe et behov – og først derefter kan der skabes et salg.