Ydelser

360 graders online marketing med fokus på bundlinjen

Hos Monkey Media laver vi 360 graders online marketing, hvilket betyder, at vi tager et analytisk og holistisk blik på din online og omni-channel forretning. Vi laver både strategi og eksekvering for din online forretning.

Det vigtigste er ikke den enkelte disciplin. Det vigtigste er, at vi som jeres online marketing specialister kigger hele vejen rundt om jeres forretning og sammensætter netop de discipliner, der medfører de ønskede konverteringer og opfylder jeres KPI'er og mål om onlinesalg, omsætning og bundlinje.

Hvad kan vi hjælpe dig med

Vi kan træde ind på alle tidspunkter i din online marketing-indsats. Lige fra digital strategi, forretningsudvikling og identifikation af de vigtigste KPI'er til de mange enkeltdiscipliner inden for online marketing.

Stor fordel i at samle alle online discipliner hos os

Online marketing er essentielt for at skabe synlighed, trafik og omsætning online, hvilket vi dagligt hjælper virksomheder med at gøre (se vores cases). Men i stedet for, at du selv spilder dyrebar tid på at koordinere mellem et SEO-bureau, et Adwords-bureau osv., får du hos Monkey Media en samlet pakke. Du sparer tid og får samtidig en gennemtænkt, professionel 360 graders online marketing-indsats med et koncentreret fokus på dine nøgle KPI'er.

Start med en analyse af jeres online tilstedeværelse og performance

Når vi starter et samarbejde op med en ny kunde, starter vi altid med en analyse af jeres og jeres konkurrenters online tilstedeværelse og digitale performance samt af, hvad jeres kunder efterspørger. Når den viden er kortlagt, beslutter vi i fællesskab med jer, hvad de vigtigste KPI'er skal være og hvordan vi når dem. Vi holder jer konstant orienteret om, hvordan det går, og ligeledes kan vi på månedsbasis lave en rapport til jer, som viser jeres performance og påpeger de steder, der kan gøres mere.